Ανεπιθύμητος ο φασίστας Λαγός


Το Σάββατο 17 Οκτώβρη έρχεται στη Μυτιλήνη για να μιλήσει σε εκδήλωση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός, σύνδεσμος της ηγεσίας της οργάνωσης με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου του Πειραιά και στις τρεις βασικές υποθέσεις που συνεκδικάζονται αυτήν την περίοδο: τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και στους Αιγύπτιους αλιεργάτες. Οι συμμορίτες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημα που αντικειμενικά δημιουργείται από τη συσσώρευση χιλιάδων προσφύγων κάθε μέρα στο νησί, κηρύσσοντας το ρατσιστικό τους μίσος, καθώς και να συστηματοποιήσουν ρατσιστικές επιθέσεις, όπως αυτή που έγινε αυτήν την εβδομάδα σε βάρος προσφύγων μέσα στη θάλασσα.

Η επίσκεψη αυτή είναι πρόκληση για όλο τον δημοκρατικό κόσμο του νησιού. Η πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού έχει αντιμετωπίσει ως σήμερα με τεράστια ανοχή και αλληλεγγύη το προσφυγικό πρόβλημα και δεν θα ανεχτεί να επωαστεί το αυγό του φιδιού στην περιοχή μας. Η πρόκληση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη· ο Λαγός είναι ανεπιθύμητος! Εβδομήντα ένα χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Γερμανούς δεν θα επιτρέψουμε στους νοσταλγούς των ναζί να ξαναζωντανέψουν τη φρίκη του φασισμού!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην αντιφασιστική συγκέντρωση των σωματείων και συλλογικοτήτων στην Πλατεία Σαπφούς το Σάββατο 17/10 και ώρα 6:00 μ.μ..

Σχόλια